banner

Plastemballasje velger Meifeng plast, kvalitet er garantert

Plastemballasjeer et av de tidløse produktene.Det er ikke mange emballasjefirmaer med vakkert trykk, utmerket utførelse og garantert ettersalg.Kina Yantai Meifeng Plastic Packaging Co., Ltd.er definitivt et emballasjeselskap som er godt mottatt i bransjen.

Vi tilbyr for tiden emballasjeposer til bedrifter i alle samfunnslag.Samtidig er mange bedrifter allerede våre langsiktige partnere.Bare ved toveisvalg kan vi oppnå en vinn-vinn-situasjon, ogbare anerkjente bedrifter kan høste profitt og karakter.

yantai meifeng plast
meifeng plast

Emballasjepose til kjæledyrmater en av våre vanligste emballasjeposer.Vi har nådd langsiktig samarbeid med kjente merkevarer som Nourse, vitakraft, neoclean osv. Troverdigheten til toveisutvalg og kvalitetsgodkjent emballasje vil være grunnlaget for vårt langsiktige samarbeid.

De fleste kjæledyrmatemballasje brukerstående poser,flatbunnede poser, sidekileposer, laminerte filmruller, og noen få brukertresidige forseglingsposer.De fleste er utstyrt med glidelås og hakk som er lett å rive av.Degjenlukkbar glidelåskan sikre at den ikke brukes en gang.Ferdig mat kan gjenopprettes til god bevaring.

Kaffeemballasjeposerer et av våre hovedprodukter.Vi har nylig installert nytt utstyr for å utvide produksjonen, redusere anskaffelseskostnadene oggi gode priser til våre samarbeidsbedrifter.Vær trygg på å velge oss fra kaffeleverandører eller merkevarer.Samarbeid vil bli oppnådd til den beste prisen.

Mesteparten avkaffeemballasjeposerbrukposer med flat bunnogsidekileposer, og bruk dem med luftventiler for å holde kaffebønnene godt.

kraftpapir med flat bunn

PLA biologisk nedbrytbare kraftpapir-flatbunnsposer

Start en chat for å lære mer.Kontakt oss


Innleggstid: 10-november 2022