banner

Lansering av "Heat & Eat": Den revolusjonerende dampkokeposen for uanstrengte måltider

"Heat & Eat" dampkokepose.Denne nye oppfinnelsen skal revolusjonere måten vi lager mat og nyter mat på hjemme.

I en pressekonferanse holdt på Chicago Food Innovation Expo, introduserte KitchenTech Solutions CEO, Sarah Lin, "Heat & Eat" som en tidsbesparende, helseorientert løsning for travle livsstiler."Våre dampkokeposer er designet for bekvemmelighet uten å ofre næringsverdien eller smaken til hjemmelagde måltider," sa Lin.

"Heat & Eat"-poser er laget av et spesialdesignet materiale som er både mikrobølgeovnsikkert og ovnssikkert, som tåler høye temperaturer samtidig som matkvaliteten opprettholdes.Det unike med disse posene er deres evne til å låse inn smaker og næringsstoffer under kokeprosessen, og tilbyr et sunnere alternativ til tradisjonelle matlagingsmetoder.

En av de viktigste fordelene som ble fremhevet ved lanseringen var veskens allsidighet."Enten det er grønnsaker, fisk eller fjærfe, kan dampkokeposene våre håndtere en rekke matvarer, og gir et deilig, dampet måltid på få minutter," la Lin til.Posene er også utstyrt med en sikker forseglingsmekanisme, som sikrer ingen søl og enkel håndtering.

I tillegg til bekvemmelighet og helsemessige fordeler, understreket KitchenTech Solutions deres forpliktelse til bærekraft."Heat & Eat"-posene er fullt resirkulerbare, i tråd med selskapets miljøvennlige etos.

Responsen fra det kulinariske miljøet har vært overveldende positiv, med flere toppkokker og matbloggere som støtter produktet for dets effektivitet og evne til å beholde matens naturlige smak og tekstur.

"Heat & Eat" dampkokeposer kommer til å komme i hyllene tidlig i 2024, og vil være tilgjengelig i dagligvarebutikker og på nett, og tilbyr en innovativ løsning for rask og sunn tilberedning av måltider.

I 2023,MF emballasjehar allerede eksperimentert med emballasjeposer som kan plasseres i mikrobølgeovner.Etter testing vil det ikke være noen sikkerhetsproblemer som poseeksplosjon.

Hvis produktet ditt krever det, støtter MF Packaging sending av prøveposer for eksperimentering.


Innleggstid: 18. november 2023